gggg Praktijk voor de mens | "Centrum de Zon” | https://store16752964.ecwid.com/?lang=nl&from_admin

Praktijk voor de mens

 Mijn naam is Dianne van den Bosch en ben eigenaar van GezondheidscentrumDe Horizon en werk met de producten van Centrum de Zon".

Ik ontmoette Andre Verhoeven in 2001, we hadden een afspraak voor uitleg Bioresonantie waar hij in geïnteresseerd in was. Tijdens het gesprek vertelde Andre met een aanstekelijk enthousiasme welke activiteiten hij allemaal deed en dat sprak mij enorm aan. Andre sprak over verschillende zalven, hij had net weer een nieuwe zalf ontwikkeld voor spieren en gewrichten. Gezien het feit dat op dat moment mijn man veel last had schouderklachten wilde ik deze nieuwe zalf graag uitproberen bij mijn man. We maakten de afspraak dat ik weer contact met Andre zou opnemen als de zalf daadwerkelijk zou helpen. Mijn man smeerde de eerste dag drie keer zijn schouder in met de zalf en het resultaat was meteen al verbluffend goed. Hij was hele nacht niet meer wakker geworden door de pijn en de volgende morgen was de pijn geheel verdwenen.

Ik was hierdoor erg nieuwsgierig geworden naar de andere producten van Andre. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt met Andre om meer te weten te komen over de wijsheden van Andre en zijn ontwikkelde middelen. Ik had daarna twee keer per maand afspraak met Andre, ik leerde veel van hem en leerde ook mijn eigen lichaam veel beter kennen. Voor mij was het ook veel meten net zoals dat voor Andre was maar hij leerde me daarnaast nog veel meer kneepjes van het vak die ik nog niet wist. Zo deed hij voor mij bepaalde zalven uitmeten wat ik weer kon gebruiken in mijn praktijk. Het voelde dat we een team waren waarbij Andre als een leraar al zijn wijsheden en kennis kon doorgeven zodat dat niet zo maar verloren zou gaan.

Al met al heb ik altijd een zeer plezierig contact gehad met Andre en heb ik veel van hem geleerd wat ik nu dagelijks in mijn praktijk gebruik en waar ik hem tot op de dag van vandaag zeer dankbaar ben nu ik zijn werkzaamheden heb mogen overnemen. Helaas is Andre te vroeg overleden maar ik voel zijn aanwezigheid nog dagelijks in mijn werkzaamheden in de praktijk en dat voelt als een groot geschenk.

Druk op de link hiernaast voor meer informatie.  De Horizon