gggg Uitvinder producten | "Centrum de Zon” | https://store16752964.ecwid.com/?lang=nl&from_admin

Uitvinder producten


Andre Verhoeven † 27 FEBRUARI 2013

   André Verhoeven, natuurgeneeskundig therapeut A 

ANDRÉ ZIJN GROTE KRACHT EN PASSIE WAS ONTWIKKELEN VAN NIEUWE NATUUR PRODUCTEN EN DEZE NATUUR PRODUCTEN WORDEN VOORTGEZET DOOR ZIJN DOCHTER PETRA VERHOEVEN.

Waarschijnlijk bent u op deze site gekomen via een tip van een goede bekende die uw klachten herkende als een van de problemen die André behandelde. Natuurlijk kunt u hier ook zijn gekomen via zoekmachines op internet of andere wegen, maar in alle gevallen proberen wij u op deze website uit te leggen waarom de kans groot is dat wij uw klachten kunnen verhelpen. 

Al 40 jaar lang verdiepte hij zich in de geheimen van plantenkunde. Hij heeft daarmee grondig kennis opgedaan en deze heeft hij al jarenlang succesvol weten te gebruiken in behandelingen van mens en dier.

 Zijn manier van werken onderscheide hij zich door zijn kennis, ervaring en persoonlijkheid. Objectiviteit, openheid en daadkracht zijn kenmerkend voor de manier waarop hij naar de werkelijke oorsprong toewerkt.

André’s grootste kracht en passie was de ontwikkeling van nieuwe altenatieve middelen voor mens en dier. André begon met het ontwikkelen van middelen voor zijn eigen duiven. Al snel bleek dat de prestaties van zijn duiven steeds beter waren en dat de duiven ook veel gezonder bleken te worden. Na verloop van tijd toen bleek dat de middelen niet alleen op korte termijn goed werkten maar ook voor langere tijd is hij de middelen ook voor paarden gaan ontwikkelen. Door zijn passie voor paarden was André al enige tijd zelf paarden gaan fokken en de middelen die hij ontwikkelde werkten zo goed dat de paarden duidelijk beter presteerden.  Hij merkte dat al zijn middelen zo goed werkten dat hij nieuwschierig werd of hij ook middelen kon ontwikkelen bij mensen en dit lukte hem ook. Zie bij kopje ingezonden brieven bij mensen.

Hij was aangesloten bij beroepsvereniging V.B.A.G. (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen) en bij S.I.R.T.A.G. (Stichting Instituut voor Registratie van Therapeuten Andere Geneeswijzen) en CZ (overkoepelend orgaan voor artsen en therapeuten).